Lyse Øyeblikk

Lyse Øyeblikk produserer, tilrettelegger og formidler artister og musikk, aktiviteter, turer og ressurser til ulike typer arrangement.

 

Siden oppstarten i 2013 har Lyse Øyeblikk bistått ulike lag, organisasjoner, firma og enkeltpersoner med våre tjenester.

Ingen arrangement er like

Derfor opererer vi med et bredt utvalg av produkter og tjenester. Vi har kvalitetssikret alt vi leverer, slik at du skal kunne føle deg trygg på at ditt arrangement går knirkefritt og fungerer etter hensikten.

 

Og vi bidrar med alt du måtte ønske:

Planlegging, regi og innhold

 

En god plan vil gi arrangementet riktig fasong og ønsket effekt. Det vil også gi en pekepinn om øvrige behov som f.eks valg av lokaliteter, underholdning, faglig innhold og tekniske krav. Hent oss gjerne inn allerede i planleggingsfasen. Det kan fort bli lønnsomt.

Mat og drikke

 

Stekt pølse kan faktisk være like godt som en hjortemedaljong. Alt avhenger av kontekst, logistikk og selvfølgelig kvalitet på leveransen. Vi har både kunnskapen og leverandørene som skal til for å gjøre måltidene til en opplevelse.

Mål og mening

 

Hva ønsker du å oppnå med arrangementet ditt? Det er det første spørsmålet vi pleier å stille.
Det er jo tross alt en investering du gjør. Og da skal du ha noe tilbake.

 

I dagens kompliserte kommunikasjonssamfunn er det å bringe mennesker sammen en sikker vinner.

Det vi opplever sammen er det som virkelig blir husket. Da kan man kommunisere målrettet og skape begeistring, læring og kultur.

 

Ønsker du kreativ motstand, innhold, eller at vi kjører det hele fra A til Å så du kan slappe av og nyte kvelden? Ballen er din.

Underholdning og faglig innhold

 

Dette er ofte bærebjelken i et arrangement enten det er sosialt eller faglig. Men også det vanskeligste elementet å kjenne kvaliteten på. Med vår egen førstehåndserfaring fra bransjen må vel dette sies å være vårt sterkeste felt. Vi har full oversikt over hva som rører seg i markedet, og mye kunnskap på hvor og hvordan disse ressursene skal brukes.

Hjemme alene fest

 

Vil du ha arrangementet i egne lokaler? Hos oss kan du leie en rimelig grunnpakke med lyd og miljølys. Og selvfølgelig bygge på med det du måtte ønske av elementer i tillegg. Kontakt oss for mer informasjon.

Org nr 998 375 657
Tlf.: 92 44 66 70
hope@lyse-oyeblikk.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Lyse Øyeblikk AS

Box 3126, Hillevåg

4095 STAVANGER